Sari la conținut

Politica de cumpărare și anulare

Înțelegem că pot apărea diverse situații neprevăzute și ai nevoie de modificarea/anularea rezervării tale.

MODIFICARE REZERVARE WORKSHOP/LECȚIE

Dacă soliciți modificarea rezervării cu minim 72 de ore înainte de începerea workshop-ului, o să reprogramăm rezervarea la orice dată ulterioară disponibilă, aleasă de tine.

Dacă soliciți modificarea rezervării cu minim 24 de ore înainte de începerea lecției individuale, o să reprogramăm rezervarea la orice dată ulterioară disponibilă, aleasă de tine.

În ultimele 72 de ore precedente începeri workshop-ului nu ne stă în putință efectuarea oricărei modificări asupra rezervărilor. Dacă soliciți modificarea rezervării în ultimele 72 de ore precedente începerii workshop-ului, atunci întră în vigoare politica de anulare din ultimele 72 de ore (vedeți mai jos).

În ultimele 24 de ore precedente începeri lecției individuale nu ne stă în putință efectuarea oricărei modificări asupra rezervărilor. Dacă soliciți modificarea rezervării în ultimele 24 de ore precedente începerii lecției individuale, atunci întră în vigoare politica de anulare din ultimele 24 de ore (vedeți mai jos).

ANULARE REZERVARE WORKSHOP/LECȚIE

Dacă soliciți anularea rezervării cu minim 72 de ore înainte de începerea workshop-ului, în maxim 24 de ore o să inițiem procedura de returnare integrală a sumei plătite.

Dacă soliciți anularea rezervării în ultimele 72 de ore precedente începerii workshop-ului, în maxim 24 de ore o să inițiem procedura de returnare a 50% din suma plătită.

Dacă soliciți anularea rezervării cu minim 24 de ore înainte de începerea lecției individuale, în maxim 24 de ore o să inițiem procedura de returnare integrală a sumei plătite.

NEPREZENTARE LA WORKSHOP/LECȚIE

Dacă nu te prezenți la workshop-ului/lecție (indiferent de motiv, dar exceptând situațiile de forță majoră) și nici nu ne anunți în prealabil, conform instrucțiunilor de mai sus, pierzi dreptul la rambursarea sumei plătite.

PREȚURILE

Prețurile sunt stabilite în lei.

Prețul arătat în comanda finalizată și plasată, este confirmat ulterior prin e-mail-ul de confirmare a Comenzii, reprezintă prețul final. Prețul arătat în comanda finalizată, plasată și confirmată nu se va schimba, indiferent dacă ulterior acelui moment apare o modificare a prețul acelor servicii sau realizează anumite campanii promoționale, oferte speciale, campanii de soldare, care cuprind și serviciile.

FACTURARE ȘI PLATA

Clientul folosește o metodă de plată on-line (STRIPE), iar procesarea comenzii începe după ce a fost confirmată creditarea contului Larga Vista SRL (prin intermediul STRIPE cu 100% din suma datorată pentru comandă).
Pe baza datelor furnizate la plată, proprietarul platformei online va emite către Client factura în format electronic și o va trimite Clientului la adresa de e-mail furnizată de acesta. Clientul declară că înțelege și acceptă expres o astfel de modalitate de facturare.
Plata se poate face exclusiv în modalitățile indicate în procedura de efectuare a comenzii.

Plata cu cardul: Clientul trebuie să dețină un card care îi permite să efectueze plăți online (Clientul trebuie să verifice cu banca emitentă a cardului în ce măsură acesta îndeplinește aceste cerințe). Plata cu cardul este efectuată prin intermediul STRIPE. Operațiunea de plată se realizează între Client și operatorul cardului Clientului.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Consimțământul Clientului cu privire la procesarea datelor cu caracter personal este voluntară dar refuzul de a furniza consimțământul cu privire la prelucrarea datelor personale face imposibilă înregistrarea și cumpărarea de pe website-ul btudose.com. Orice informație cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se găsește în secțiunea Politica privind confidențialitatea.

Sugestii, reclamații și întrebări vor fi adresate prin e-mail la contact@btudose.com sau la nr. de tel. 0722 500 002.

LARGA VISTA S.R.L.

J40/20528/31.10.2023
CUI: 49036244
Bucureşti, Strada POPA NAN, Nr. 60